Laatst bijgewerkt op: 26 november 2014
Veilig betalen via iDeal
Home  |  Beursagenda  |  Nieuws  |  Contact  |  Nieuwsbrief  |  Betaal/info  |  Partnerprogramma  |  ...@Twitter/facebook

Uitgelicht

Spellen voor honden*
Helen Hagestein


In dit boek beschrijf ik 111 spellen om met de hond te doen. De gebruikte spelvoorwerpen zijn betaalbare huis-, tuin- en keukenvoorwerpen. Vaak heb je het al in huis, kun je het eenvoudig zelf maken of zijn het dagelijkse gebruiksvoorwerpen of kinderspeelgoed.

Het is heerlijk om met de hond de spellen te doen: het is niet alleen leuk, maar het versterkt ook de band tussen mens en hond! De...

L Année Hippique 2014
BCM


Every year L’Annee Hippique is published, the classic yearbook that offers a complete overview of the equestrian year. (incl. World Equestrian Games)
Readers are international riders, horse lovers, event organisations, well-known international stables and corporate names. Every year copies of L’Annee Hippique are sent to 80 countries. Lannee Hippique provides a comprehensive overview of...

Success through Cavaletti-Training - Ingrid Klimke
DVD


Complicated or boring? Quite the opposite! To work with cavaletti is a satisfying change of the daily training routine, and is a pleasure for horses and riders. This DVD shows everything you need to know for your training at home. Pocket-sized guide showing set-up and distances included.

Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans 1
Martine Burgers & Sam Turner


Krijg je bijna een pup of heb je net een pup in huis? Dan wil je hem uiteraard de best mogelijke start geven in zijn jonge leven. ‘Elke pup een goede start’ bied je praktische handvatten om je pup goed te laten functioneren in onze maatschappij en in jouw gezin. Door de handige oefeningen voor alle fases in de puppyperiode, geeft dit boek jou en je pup de allerbeste start! Vanuit...

Paarden fotografie
Femke Puijman


In vijf delen worden uiteenlopende onderwerpen besproken; van de basis van fotografie tot het fotograferen van specifieke rassen en disciplines. De praktische tips en columns met ervaringen van professioneel paardenfotograaf Femke Puijman zijn een mooie aanvulling op de uitleg in dit boek.
De honderden foto's die de tekst ondersteunen, vormen een goed voorbeeld van alledaagse problemen die je...

101 Horsemanship oefeningen
Rio Barrett


Hét handboek om vertrouwen, begrip, concentratie, souplesse en gehoorzaamheid van uw paard te verbeteren, zowel vanaf de grond als vanuit het zadel. Het boek gaat uit van de manier waarop paarden denken en reageren op training.

Gebruik de 101 oefeningen om specifieke problemen beter te leren begrijpen en vervolgens op te lossen, of om als reeks door te werken voor een solide basis.

Leer...

Van Pup tot Puber - nieuwe editie
Dubbel DVD


DVD 1
Hoofdstuk 1
Opvoeding

Bij de fokker en de eerste belangrijke weken. Met fokker Connie Berendsen
De eerste 16 weken van Beau. Met instructeur Ninette Haitsma
De basisprincipes van de opvoeding. Met gedragsdeskundige Suzanne Welling
De Roedelmethode®. Met gedragswetenschapper Arjen van Alphen

DVD2
Hoofdstuk 2
Socialisatie

Wat is socialiseren?
Hoe krijg ik een sociale hond?...

Haal je Menbewijs met plezier
FNRS/KNHS


Inleiding
1. Certificaat Mennen Enkelspan 1
2. Certificaat Mennen Enkelspan 2
3. Het Menbewijs
Bijlagen

Haal je Ruiterbewijs met plezier
FNRS/KNHS


Inleiding
Certificaat Buitenrijden 1
Praktijk op stal CBR 1
Rijtechniek deel 1
Examendag CBR1
Certificaat Buitenrijden 2
Rijtechniek deel 2
De praktijk op stal CBR2
Het rijden in de rijbaan
Examendag CBR2
Het Ruiterbewijs
Het Verkeer
Rijden in het verkeer
Rijden op de openbare weg
Het rijden in het terrein
Examendag Ruiterbewijs

Help! Ik ben bang voor onbekende geluiden
CD


Honden reageren verschillend op geluiden. Dit kan erfelijk zijn, maar ook komen doordat ze als pup minder prettige ervaringen hebben gehad met bepaalde geluiden.
Met deze CD Help kunt u uw hond stap voor stap laten wennen aan dagelijkse en minder dagelijkse geluiden. Geschikt voor pups, maar ook voor volwassen honden die een bepaald geluid associëren met een minder prettige ervaring....AanbiedingenNet binnen:

Zoeken in alle producten:


Media Boekservice is een verzendboekhandel / winkel / groothandel met een enorme collectie dieren- en plantenboeken. Boeken en video's voor hobby of beroep, voor ontspanning of om van te leren. Hier vindt U onze collectie, méér dan 17.000 titels...

Mijn Bestellijst:

NieuweBestellijst
Uw bestellijst is leeg.
€ 0,00
Afrekenen

Nieuws


Hier doen we het voor!

> Lees verder


Hondenlogie

> Lees verder


Dogvision
Veel animo bij de studiedag van Dogvision in Utrecht.
> Lees verder

Contactgegevens

Coldenhovenseweg 100
6961 EG Eerbeek
The Netherlands

Tel. 0313-655575
Fax. 0313-654316
info@mediaboek.nl